Geen categorie

Over ons

Wij zijn Rachid en Linda, eigenaars van Ede’s nieuwste eettentje Ima: een Mediterraans-Arabisch restaurant in buffetstijl. Zoek een gezellig plekje in ons restaurant, haal een broodje of maaltijd af, of laat het ons bij jou voor de deur bezorgen. Alles natuurlijk even vers en huisgemaakt!

6 reacties

  • Judy de Jong

    Hallo Ima,

    Wat een leuk initiatief! Vandaag even bij jullie langs gelopen. Ik heb het sterke vermoeden dat jullie een uniek bruggen-bouwend concept naar Ede hebben gebracht en wens jullie, juist daarom en juist in deze tijd, heel veel succes met jullie onderneming. Kortom: Mabroek! 😉

  • Milou

    Selaam ou3laikum Beste Rachid en Linda, vandaag voor t eerst een bestelling gedaan bij jullie. En ik moet eerlijk zeggen het was boven mijn verwachting, het eten was verrukkelijk en het doet me ook echt denken aan mijn ima (moeder). Ga zo door! Moge Allah jullie restaurant Zegenen! Amien! Veel liefs

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.